Bun venit!

OSF - UPIT Hackathon este un eveniment care se adresează în special studenților de la Departamentul Matematică-Informatică, Universitatea din Pitești și este, în sine, un exercițiu care îi ajută pe participanți să cunoască drumul de la idee la produs IT final. 

În perioada 15-22 martie 2019, OSF Global Services organizează, în parteneriat cu Departamentul Matematică-Informatică din cadrul Universității din Pitești, prima ediție a concursului OSF – UPIT Hackathon, la Universitatea din Pitești, prin care se încurajează și cultivă gândirea creativă și spiritul inovativ al studenților cu pregătire specifică, completându-se cu noțiuni de leadership, marketing sau management. Prima informare directă despre concurs se va face marți 19 februarie 2019, ora 12, în amfiteatrul S109 al Universității din Pitești, la OSF Open Day.

La concurs se pot înscrie echipe de 3-5 studenți de la domeniile de licență sau master ale Departamentului Matematică-Informatică, care doresc să-și demonstreze talentul și imaginația în domeniul programării web (utilizând la alegere PHP, NodeJS, Python, Java, .Net, ș.a. apoi Bootstrap, Foundation, animații WebGL, Canvas sau JS, etc.). La concurs nu pot participa studenții care sunt angajați la OSF Global Services sau rudele de gradul întâi ale organizatorilor. Înscrierea la concurs se face la adresa web www.osf-global.com/hackathon, în perioada 19.02-12.03.2019.

Startul competiției se va da în data de 15 martie 2019, ora 10.00, în amfiteatrul S109, prin prezentarea temei de concurs. Apoi echipele vor avea la dispoziție cinci zile (15, 18-21 martie 2019) pentru a construi aplicația pe GitHub. Pe parcursul derulării concursului, mentorii OSF vor veni în sprijinul echipelor pentru a acorda suport dedicat. În data de 19 martie va avea loc o evaluare intermediară a proiectelor de către membrii juriului (4 profesioniști din partea OSF și 4 cadre didactice de la Departamentul Matematică-Informatică), iar prezentarea lucrărilor, jurizarea și premierea vor avea loc în data de 22 martie 2019, de la ora 12.00, în amfiteatrul S109 al Universității din Pitești.